Hotel Cicerone Rom > Startside

Vil du dele?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

STARTSIDE | VIDEO TOUR | VÆRELSER | BELIGGENHED | BOOK ONLINE | TILBUD

BOOK ONLINE
divider

PRIS GARANTERES

HOTELFACILITETER

292 værelser og 10 suiter
Morgenmadsværelse (amerikansk buffet)
2 restauranter
Mødelokale (kapacitet 30-150 personer)
Room Service
Betalings- og satellit tv
2 internetopkoblingssteder i hvert værelse
Concierge
Trådløs internetforbindelse
Vaskeriservice (24 timers behandlingstid)
Garage (reduceret pris)
Offentligt tilgængeligt internet i receptionen

Velkommen til Hotel Cicerone i Rom

Hotel Cicerone Rom, som ligger på gaden af samme navn, befinder sig i hjertet af Roms eksklusive Prati-distrikt – et område, der er populært blandt Roms velhavere. Hotellet ligger tæt på seværdigheder som Castel St Angelo og Vatikanet, men vores Firestjernede Hotel i Rom ligger også i bekvem afstand fra nogle af de bedste shoppingsteder og fantastiske barer og restauranter.

Vores 292 værelser er for nyligt renoveret og tilbyder moderne bekvemmeligheder og faciliteter i smagfuldt indrettede omgivelser. Vi har adskillige etager, hvor der udelukkende findes røgfrie værelser og vi kan tilbyde overnatningsmuligheder til selv meget store grupper rejsende. Vælg mellem standard eller deluxe overnatning, eller endda en luksussuite, og hav det bedste udgangspunkt for en rejse til Rom, uanset om De er her på forretningsrejse eller for fornøjelsens skyld.

Så vel som omfangsrige møde- og konferencefaciliteter for grupper mellem 10 og 270 deltagende, har vi også vores egen eksklusive gourmet restaurant, Bouchon. Restaurantens menukort byder på et bredt udvalg af italienske samt internationale retter, og både maden og betjeningen er fremragende. Restauranten er et oplagt valg for større grupper, der fejrer bryllup, mærkedage eller til mindre, formelle forretningsfrokoster.

Derefter kan De nyde en drink i husets cocktail bar eller i en af nabolagets eksklusive vinbarer. Hotel Cicerone Rom kan opfylde alle Deres behov i Rom.

...i hjertet af Rom

En kort gåtur over floden leder én igennem Roms middelalderlige hjerte, så man kommer til Piazza del Popolo og shoppeområdet omkring den Spanske Trappe mod øst; og mod syd ligger Piazza Navona, Pantheon og mange andre springvand, kirker, piazza’er og museer. Det fantastiske Hotel Cicerone Rom kan arrangere konferencer, begivenheder eller særlige mærkedage for både større og mindre grupper.

 
Map

AFSTANDE

  Km Min
Colosseum 3.3 40
Forum Romanum 2.8 34
Termini Banegård 2.0 24
Fiumicino Lufthavn 40 48
Ciampino Lufthavn 29 30
Den Spanske Trappe 1.3 16
Piazza Navona 1.2 15
Peterskirken 2.3 28
Fontana di Trevi 1.8 22
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.