Hotel Cicerone Rom > Beliggenhed

Vil du dele?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

STARTSIDE | VIDEO TOUR | VÆRELSER | BELIGGENHED | BOOK ONLINE | TILBUD

BOOK ONLINE
divider

PRIS GARANTERES

AFSTANDE

  Km Min
Colosseum 3.3 40
Forum Romanum 2.8 34
Termini Banegård 2.0 24
Fiumicino Lufthavn 40 48
Ciampino Lufthavn 29 30
Den Spanske Trappe 1.3 16
Piazza Navona 1.2 15
Peterskirken 2.3 28
Fontana di Trevi 1.8 22

Vores Beliggenhed

Beliggenheden blot hundrede meter fra det grandiose Piazza Cavour, betyder at Hotel Cicerone Rom har nem adgang til ikke blot historiske seværdigheder, men også til enestående restauranter og shopping!

Beliggende i det fashionable og eksklusive Prati-distrikt, ligger Hotel Cicerone Rom blot en kort gåtur fra Castel St. Angelo, Peterskirken og Vatikanets Museer. På den anden side af floden ligger den middelalderlige bymidte med sine krogede små gader, indbydende piazza’er og unikke kirker og springvand. Lige nede ad Tiberens bredder, møder man det romantiske og charmerende Trastevere. Der er fyldt med barer, restauranter, cafeer og bydelens smalle, små gader giver nogle af de mest maleriske indtryk i hele Rom.

Vi ligger en halv times kørsel fra to af de vigtigste lufthavne i Rom, Fiumicino og Ciampino, og den nyligt indførte faste pris på henholdsvis 40 og 30 Euro betyder, at De kan undgå at begynde Deres ophold med en unødvendigt dyr taxatur på kryds og tværs af byen. Hvis De har behov for at gøre det hele lidt nemmere, hvorfor så ikke lade os arrangere, at en chauffør henter jer direkte ved flyet og kører jer lige til døren ved Hotel Cicerone Rom.

Hotellet ligger godt placeret i forhold til offentlig transport; der er bl.a. et busstoppested 15 meter fra hoveddøren og en metrostation mellem fem og ti minutters gang fra hotellet. Ved at benytte den offentlige transport kommer man både nemt og billigt til et hvilket som helst hjørne af byen. Det er dog ikke dyrt at køre i taxa, men hvis man har energien er den absolut bedste transportmulighed, at begive sig rundt til fods og indtage denne enestående hovedstad med alle sine storslåede skatte.

 
Hotel Cicerone Rome
I HJERTET AF ROM

En gåtur på 15 minutter, eller to stop med metroen, og De befinder Dem i hjertet af Roms mest kendte og eksklusive shopping-distrikter omkring Via Del Corso og den Spanske Trappe.

På den samme side af floden finder De det berømte shoppingområde mellem Hotel Cicerone Rom og Vatikanet.
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.