Hotel Cicerone Rom > Værelser

Vil du dele?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

STARTSIDE | VIDEO TOUR | VÆRELSER | BELIGGENHED | BOOK ONLINE | TILBUD

BOOK ONLINE
divider

PRIS GARANTERES

VÆRELSESFACILITETER

Værelser til handicappede
Selvstyret Air-Conditioning
Minibar
Satellit TV
Trådløst Internet
Pengeskab
Ikke-ryger værelser
Føntørrer
Room Service

Vore værelser

De 292 luksusværelser og suiter som Hotel Cicerone Rom råder over, er alle smagfuldt indrettet og rummelige med alle de moderne bekvemmeligheder man kan forvente på et Luksuriøst Firestjernet Bymidtehotel.

Møblerne på værelserne er betrukket med de fineste italienske tekstiler, og værelsernes klassiske indretning er kombineret med moderne bekvemmeligheder på værelserne, fx højhastighedsinternet og interaktivt udenlandsk TV i alle værelserne. Hvorfor ikke nyde nogle af Le Bouchons fantastiske gastronomiske højdepunkter i en romantisk privatsfære ved at få måltidet serveret på Deres værelse på Hotel Cicerone Rom!

Den kræsne gæst vil muligvis foretrække at bo på en af vore luksuriøse suiter, der er udsmykket med omhyggeligt udvalgte møbler og dekorationer, og som er mere rummelige. Suiterne kan være to naboværelser med et fællesområde, således at arealet fungerer som en lejlighed til en familie på Hotel Cicerone Rom.

De kan også kombinere værelser, der ligger ved siden af hinanden med et fællesområde, så arealet fungerer som en lejlighed.

Grundet vores størrelse kan vi også huse en større gruppe gæster, og adskillige af vore etager er udelukkende afsat til ikke-rygere. På luksushotellet Hotel Cicerone Rom kan vi tage os af en hver gruppe, uanset om den består af to eller tohundrede gæster.

 
Hotel Cicerone Rome
Vores Superior og større Deluxeværelser er alle indrettet i en moderne-klassisk stil og alle har air conditioning, satellit TV og internet så vel som badekåber, toiletartikler, minibar og pengeskab på værelset.
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.