Hotel Cicerone Rom > Hemsida

Vill du dela?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

HEM | VIDEORUNDTUR | RUM | LÄGE | BOKA ONLINE | SPECIALERBJUDANDEN

BOKA ONLINE
divider

Garanterat lägsta pris

HOTELLETS ANLÄGGNINGAR

292 rum och 10 sviter
Frukostmatsal (Amerikansk buffé)
2 restauranger
Mötesrum (kapacitet 30 - 150 personer)
Rumsbetjäning
Betal- och satellit-TV
2 internetanslutningar per rum
Concierge
Trådlös internetuppkoppling
Daglig tvättservice (24 timmars handläggningstid)
Garage (rabatterat pris)
Allmän tillgång till internet i receptionen

Välkommen till Hotel Cicerone i Rom

Hotel Cicerone Rom, på en gata med samma namn, ligger i hjärtat av Roms exklusiva Prati-distrikt - ett populärt område för stans alla måsten att se och göra. Nära sevärdheter så som Castel St Angelo och Vatikanen, erbjuder vårt fyrstjärniga hotell i Rom även utmärkt tillgång till förstklassiga shoppingområden och många fantastiska barer och restauranger.

Våra 292 rum är nyligen renoverade och erbjuder alla moderna bekvämligheter och verktyg i en smakfullt inredd miljö. Vi har hela våningsplan avsedda för rökfritt boende och vi kan tillgodose även de största grupper tack vare vår storlek. Välj mellan standard- och deluxboende, eller till och med en lyxig svit, och börja din visit till Rom på rätt fot oavsett om du är här i affärer eller privat välj Hotel Hotel Cicerone Rom.

Förutom en omfattande mötes- och konferensanläggning för grupper på allt mellan 10 och 270 personer, har vi även vår egna exklusiva gourmetrestaurang i bouchon-stil. Vår omfattande meny erbjuder en variation av godsaker från Italien och övriga världen och garanterar förträfflig mat och kvalitetsservice, vilket gör det till ett utmärkt val för större sällskap som firar såväl bröllop som högtider och jubileum, eller små formella affärsluncher.

Efteråt kan du möjligen avnjuta en drink i vår egna cocktailbar eller i en av de exklusiva vinbarerna i grannskapet. Hotel Cicerone Rom kan uppfylla alla dina behov i Rom.

...i hjärtat av Rom

En kort promenad över floden leder en rakt in i det medeltida hjärtat av Rom och ger tillgång till Piazza del Popolo och de exklusiva shoppingområdena runt Spanska trappan i öst; och söderut till Piazza Navona, Pantheon och många andra fontäner, kyrkor, piazzor och museum. Det fantastiska Hotel Cicerone Rom kan även hantera konferenser, evenemang och speciella tillfällen för stora som små sällskap.

 
Map

Avstånd i korthet

  Km Min
Colosseum 3.3 40
Forum Romanum 2.8 34
Termini tågstation 2.0 24
Fiumicino flygplats 40 48
Ciampino flygplats 29 30
Spanska Trappan 1.3 16
Piazza Navona 1.2 15
Peterskyrkan 2.3 28
Fontana di Trevi 1.8 22
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.