Hotel Cicerone Rom > Läge

Vill du dela?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

HEM | VIDEORUNDTUR | RUM | LÄGE | BOKA ONLINE | SPECIALERBJUDANDEN

BOKA ONLINE
divider

Garanterat lägsta pris

Avstånd i korthet

  Km Min
Colosseum 3.3 40
Forum Romanum 2.8 34
Termini tågstation 2.0 24
Fiumicino flygplats 40 48
Ciampino flygplats 29 30
Spanska Trappan 1.3 16
Piazza Navona 1.2 15
Peterskyrkan 2.3 28
Fontana di Trevi 1.8 22

Vårt läge

Beläget cirka 90 meter från det storlagna Piazza Cavour, ger Hotel Hotel Cicerone Rom dig en enkel tillgång till inte bara historiska platser av intresse, men även till förträffliga restauranger och fantastisk shopping!Beläget i det eleganta och exklusiva Prati-distriktet, är Hotel Hotel Cicerone Rom en kort promenad från Castel St. Angelo, Peterskyrkan och Vatikanmuseet. Bara över floden ligger det medeltida hjärtat av staden med dess slingrande gränder, fantastiska piazzor och unika kyrkor och fontäner. Bara ner för Tiberns bank springer du på den charmiga och romantiska stadsdelen Trastevere. Fulla med barer, restauranger och kaféer, erbjuder dess slingrande smala gator några av de mest pittoreska passagerna i stan.

Vi är belägna cirka en halvtimmes bilfärd från Roms båda huvudflygplatser, Fiumicino och Ciampino, och de nya fasta taxipriserna på 40 respektive 30 Euro innebär att det inte finns någon risk att du tas på en dyr färd runt stan vid din ankomst. Söker du den där lilla extra bekvämligheten, varför då inte låta oss ordna med en chaufför som hämtar upp dig direkt från ditt flyg och för dig raka vägen till Hotel Cicerone Rom.

Hotellet är väl placerat för kollektivtrafik med en busshållplats femton meter från vår port, och en tunnelbanestation mellan fem och tio minuters promenad bort. Dessa allmänna kommunikationer kan snabbt och ekonomiskt föra dig till vilket hörn som helst av denna fantastiska stad. De prisvärda taxibilarna kan också ta dig runt stan, men om du har energin, så är till fots det bästa sättet att ta sig runt för att se denna magnifika huvudstad och avnjuta dess skatter.

 
Hotel Cicerone Rome
I HJÄRTAT AV ROM

En femton minuters promenad eller två hållplatser med tunnelbanan och du förs rakt in i hjärtat av Roms mest berömda och exklusiva shoppingdistrikt runt Via Del Corso och Spanska trappan.

Medan på samma sida av floden ligger de berömda shoppingområdena mellan Hotel Cicerone Rom och Vatikanen.
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.