Hotel Cicerone Rom > Rum

Vill du dela?
VOI Hotel Cicerone Rome
 
Flickr Twitter Facebook Youtube

HEM | VIDEORUNDTUR | RUM | LÄGE | BOKA ONLINE | SPECIALERBJUDANDEN

BOKA ONLINE
divider

Garanterat lägsta pris

RUMSANLÄGGNINGAR

Rum med handikappsanpassning
Individuellt klimatreglage i varje rum
Minibar
Satellit-TV
Trådlöst internet
Värdeskåp
Rökfria rum finns tillgängligt
Hårtork
Rumsbetjäning

Våra Rum

De 292 lyxiga rummen och sviterna som Hotel Cicerone Rom stoltserar med är alla smakfullt inredda och rymliga och tillhandahåller alla de moderna bekvämligheter man kan vänta sig från ett centralt fyrstjärnigt lyxhotell.

Klädda med de finaste italienska tyger, sätts den klassiska känslan av rummen i kontrast till deras moderna medel, så som höghastighetsinternet och interaktiv utländsk satellittelevision i alla typer av rum. Varför inte avnjuta några av Le Bouchon’s fantastiska gastronomiska godsaker i romantisk avskildhet på ert rum med Hotel Cicerone Hotel Rom!

Den mer fordrande gästen kanske föredrar att välja en av våra mer luxuösa sviter, med mer praktfull möblering och inredning, och mer rymliga sittplatser. Sviterna har även möjlighet att anslutas till två angränsande rum så att man kan skapa en lägenhet i familjestil i Hotel Cicerone Rom.

Du kan även kombinera anslutande rum så att en svit eller två rum med en gemensam entré kan omvandlas till ett boende för hela familjen.

Tack vare vår storlek är vi även ett hotell som är designat för att möta stora som små sällskaps behov, med hela våningsplan omvandlat till rökfritt boende. Alla sällskap från två till tvåhundra kan tillgodoses på det lyxiga Hotel Cicerone Rom.

 
Hotel Cicerone Rome
Superiorrummen och de större deluxrummen är alla inredda i en modern klassisk stil och är alla luftkonditionerade, med satellit-TV och internet så väl som gratis badrockar och toalettartiklar, minibar och säkerhetsbox.
VOI Hotel Cicerone Rome

Via Cicerone, 55/C, Rome, Italy - 00193
THIS WEBSITE IS OWNED AND OPERATED BY FISHEYES LTD IATA No. 96028380 Vat.No. 761994094
This website - which is not the official site - is owned and run by: Fisheyes Ltd.